Stuur me een mail!

Gratis ebook: Wat wil ik wél?

Ik ga je daar geen antwoord opgeven, ik weet namelijk niet wat jij leuk vindt. Gelukkig weet jij dat zelf wel! Het zit alleen ergens diep in je verstopt en komt niet naar de oppervlakte. Omdat je gedachtes constant op en neer springen net zoals de bal in een flipperkast, vertroebelen ze het beeld. Door rust te creëren en dingen op te schrijven komt er orde in de chaos met de ballen (gedachten) en kun je goed zien waar je de meeste punten mee kunt scoren. Je gaat dan zien waar jij gelukkig van wordt!

Gratis e-book: Wat wil ik wél?

Laat de Wet van Aantrekking vóór je werken en kom er in 5 stappen achter wat je wél wilt!

Manifesteer meer van wat je wél wilt door middel van een krachtige mindset. Met de juiste mindset en manifestatie tools kun je veel meer uit je leven halen. Ik leer je hoe je een ster wordt in manifesteren zodat je een leven krijgt wat jij wilt! Ben je er klaar voor om de Wet van Aantrekking vóór jou te laten werken?

Download nu mijn gratis E-book:

5 stappen: om erachter te komen Wat je Wél Wilt

… en leer 3 Krachtige Tools toe te passen om je eigen leven blijvend te verbeteren!

In dit e-book:

  • Ontdek je wat je echt wilt en hoe je dat kunt manifesteren.
  • Leer je de principes die jou tegenhouden om jouw doelen te manifesteren.
  • Leer je wat de kracht is van jouw gedachten en waarom je aan de slag moet met jouw overtuigingen, met wat je gelooft, om ander resultaat te kunnen krijgen.
  • Leer je wat de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) is en hoe die werkt.
  • Je toekomst wordt iedere dag korter, dit leven heeft een deadline

Wie is Bianca?

Ik ben Gedachten Expert & Hypnose Coach en mijn doel is om vrouwen (en mannen) te inspireren en te activeren om het beste uit hun leven te halen. Ik vind dat vrouwen (en ook mannen) meer voor hun eigen geluk mogen kiezen en vol vertrouwen keuzes mogen maken in hun leven.

Hier coach ik vrouwen (en mannen) in. Ik combineer daarbij de praktische en de spirituele kant en maak gebruik van de Law of Attraction. 

Inmiddels ben ik 39 jaar, getrouwd en gelukkig! Samen hebben wij een heerlijke puberdochter. Ik ben opgegroeid in Zuid-Oost Brabant, bij mijn vader en moeder. Als enige kind heb ik mijn jeugd als best wel eenzaam ervaren, maar kon bij mijn moeder altijd mezelf zijn. Bij mijn vader daarentegen was dat niet het geval en dat zorgde in de puberleeftijd voor een flinke kloof tussen ons. Ik (14) vluchtte in een verkering met een 6 jaar ouder buitenlands vriendje en dacht zoveel mogelijk mezelf te zijn. Ik was geen meeloper, had vrienden genoeg, maar paste niet in een groepje, droeg de kleding die ik wilde dragen of die nu hip was of niet en wilde vooral energie steken in dat wat ik wilde bereiken. 

Maar deed ik wel echt wat ik wilde? Of deed ik wat die ander (mijn vriend) van me wilde? Ik besloot toen ik inmiddels bijna 20 was, dat ik toch echt een ander beeld van mijn toekomst had dan wat hij voor mij in petto had en verloor mezelf al snel in de volgende korte relatie… Toen ik uiteindelijk besloot om even geen vriendje in mijn leven plaats te laten nemen, kwam ik de liefde van mijn leven tegen!

Dit wist ik gewoon, een gevoel, liefde op het eerste gezicht, niet denken, maar voelen… binnen een maand woonden we samen en 4 maanden later kochten we samen ons droomhuis…

Download gratis mijn e-book en Laat de Wet van Aantrekking vóór je werken en kom er in 5 stappen achter wat je wél wilt!