Gratis online Masterclass:
De Kracht van je Gedachten!

7 essentiële stappen die je moet zetten om te manifesteren wat je WÉL wilt!

Je ontvangt ook mijn inspiratiemails waarin ik je inspireer, motiveer en activeer om het beste uit je leven te halen. (uitschrijven kan op elk moment!)

Je ontdekt tijdens de masterclass:
✅  Welke gedachte jouw grootste blokkade is
✅  Hoe je met het universum de juiste verbinding maakt
✅  Op welke trede jij je bevindt op de emotionele ladder
✅  Hoe je je frequentie kunt verhogen zodat je hoger op die ladder komt
✅  Hoe je sneller en beter kunt manifesteren
✅  Wat de formule is voor succes!

en… je kunt je persoonlijke vragen aan me stellen, die ik natuurlijk ga beantwoorden!

Mijn naam is Bianca Dubbelaar

Ik ben Gedachten Expert & Hypnose Coach en mijn doel is om vrouwen (en mannen) te inspireren en te activeren om het beste uit hun leven te halen. Ik vind dat voornamelijk vrouwen meer voor hun eigen geluk mogen kiezen en vol vertrouwen keuzes mogen maken in hun leven.

Hier coach ik vrouwen en mannen in. Ik combineer daarbij de praktische en de spirituele kant en maak gebruik van de Law of Attraction.

Toen ik tijdens een lichamelijke burn-out (hernia) thuis kwam te zitten en  achter de kracht van de natuurwetten kwam, ontdekte ik dat ik ze al mijn hele leven onbewust gebruikte maar veelal verkeerd in had gezet!

Ik dacht vooral: Waarom weet niet iedereen dit? Waarom leren we dit niet op school?

Ik heb me verdiept in persoonlijke ontwikkeling en heb allerlei opleidingen, cursussen en masterclasses gevolgd rondom mindset, law of attraction en coaching. Vanuit daar heb ik het besluit genomen om echt te kiezen wat ík wil en wil ik iedereen inspireren, motiveren en activeren om hetzelfde te doen.

Mijn full-time baan in loondienst heb ik opgezegd en ben vol voor mijn missie gegaan! Ik begeleid nu, voornamelijk, vrouwen in het ontdekken van hun levensmissie, controle te krijgen over hun belemmerende gedachtes en het aanleren wat we niet op school hebben geleerd: het positief toepassen van de Law of Attraction!

Meld je gratis aan voor de online de Kracht van je Gedachten Masterclass

7 essentiële stappen die je moet zetten om te manifesteren wat je WÉL wilt!

Je ontvangt ook mijn inspiratiemails waarin ik je inspireer, motiveer en activeer om het beste uit je leven te halen. (uitschrijven kan op elk moment!)