Stuur me een mail!

Quantum Allergy - Quantum Share

Heb je geestelijke of lichamelijke klachten?
Waar je niet vanaf komt en/of je niet weet waar ze vandaan komen?

Zoals bijvoorbeeld:

 • Hoofdpijn/migraine
 • Nek/schouderklachten
 • Enkel/Knieklachten
 • Buikpijn/Darmproblemen
 • Benauwdheid
 •  Vermoeidheid
 • Koemelkallergie
 • Nikkelallergie
 • Hoge Bloeddruk
 • Stress
 • Minderwaardigheidscomplex
 • Angsten/Depressie
 • etc. etc…

Veel mensen staan er niet bij stil, maar veel (pijn)klachten/allergieën komen voort uit wat we dagelijks eten en drinken. Je eet of drinkt het omdat je het lekker vindt, verslaafd aan bent of je hebt gehoord/gelezen dat het gezond is, maar je lichaam raakt erdoor verstoort.

Ook kunnen klachten en gevoelens onderliggende oorzaken hebben door gebeurtenissen uit het verleden.

Onderdrukte emotionele spanningen of stressvolle en negatieve gedachtes kunnen zich lichamelijk uiten.

Controle over je eigen gezondheid
Loop je spaak in de reguliere geneeskunde en moet je er maar mee leren leven?

Zijn de klachten alleen te onderdrukken met medicatie en wil je daar verandering in?

Wil jij de controle over je eigen gezondheid terug?

Dan is een dit behandelingstraject dé oplossing voor jou!

Krachtige natuurgeneeskundige methode

De Quantum Allergy / Share methode is een combinatie van Kinesiologie, Quantum Touch en EFT (Emotional Freedom Technique).

Door de combinatie van deze krachtige natuurgeneeskundige methodes kunnen we de verstoringen en blokkades ontstoren zodat de klachten verdwijnen.

Energienetwerk

Ons meridianensysteem (uitgebreid netwerk aan energiebanen) en zenuwstelsel kun je vergelijken met de elektrische bekabeling in je huis. Is er een verstoring/blokkade in de bekabeling, dan kun je wel het lichtknopje indrukken maar zal het licht niet aangaan.

Zo werkt het in ons menselijke systeem ook:

Is er dus een verstoring/blokkade in het zenuwstelsel of meridianensysteem dan ontstaan er lichamelijke of geestelijke klachten.

Door deze verstoringen/blokkades te ontstoren kan het lichaam weer haar zelf genezend vermogen activeren doordat de levensenergie opnieuw vrij kan stromen.

Is er een kabeltje los of beschadigd dan schakel je een elektricien in om dat op te lossen.

De Quantum Allergy/Share methode is de elektriciën voor je lichamelijke energienetwerk!

Lichamelijke klachten verdwijnen!

Meer relaxed & fijner leven

Sta ervoor open en laat je verrassen!

In 5 stappen

De behandeling bestaat uit 5 stappen:

Balanceren d.m.v. helende energie (Quantum Touch)
Testen: d.m.v. spiertest & mindmaps (Kinesiologie)
Resetten: d.m.v. ademhaling en meridiaan tappen op de rug (EFT)
Integreren: Stabiliseren d.m.v. oormassage (Meridianen stimulans)
Transformeren: Positieve veranderingen inzetten en verankeren (Coaching, EFT)

We onderzoeken je klacht en kijken naar mogelijke oorzaken en achtergronden. Hierdoor wordt inzicht vergroot en bewustwording gecreëerd. Uiteindelijk worden alle blokkades en verstoringen ontstoord zodat het zenuwstelsel en het lichaamssysteem weer in balans komen.

De betrokken prikkel/item/oorzaak heeft geen invloed meer en is omgezet in een positieve verandering.

Kaartenhuis – traject duur

De duur van een behandeltraject varieert per persoon en per klacht. Na het onderzoek besluiten we samen wat het belangrijkste is om als eerste te resetten. Naar aanleiding daarvan worden eventueel meerdere afspraken gemaakt. Het kan namelijk zijn dat we meteen de onderste kaart van het kaartenhuis te pakken hebben en dat vele aanverwante klachten daarmee ook verdwijnen. Het tegenovergestelde is ook mogelijk en dan heeft het volledig ontstoren meerdere reset-afspraken nodig. Dit is van tevoren niet te zeggen en zal naar mate het traject vordert duidelijk worden.

Onderbewust / onbewust zijn

Deze healing methode werkt met het onderbewuste. Jouw besturingssysteem (100%) werkt namelijk voor ruim 90% onbewust. Er komt maar 10% uit bewuste besturing vanuit de hersenen.

Je hebt bijvoorbeeld in het begin bewust (10%) leren fietsen en toen je het eenmaal goed kon, nam het onbewuste (90%) het over. Zo is dat gegaan met o.a. autorijden, schrijven, lopen maar ook regel je onbewust dat je ademt en met je ogen knippert.

In je leven heb je, in je eerste levensjaren – ongefilterd, een heleboel ervaringen opgedaan. Deze hebben voor een groot deel je blauwdruk bepaald en zijn overtuigingen geworden waarin jij gelooft. Deze overtuigingen vormen jouw filter waar jij de wereld door ziet.

Al deze overtuigingen vormen je persoonlijke besturingssysteem.

Voorbeeld:

Rosanne’s moeder is bang voor honden. Wanneer ze samen met haar moeder in het park wandelt en een hond komt in de buurt van Rosanne, schreeuwt haar moeder: Pas op, dadelijk bijt de hond jou! Ze tilt Rosanne op zodat ze veilig is en weg van de hond.

In datzelfde park loopt Suzan en wanneer dezelfde hond haar benadert komt haar moeder bij haar zitten en zegt: Kijk eens wat een lieverd! Samen aaien zij de hond.

Twee voorbeelden met dezelfde situatie maar elk met een andere overtuiging.

Waarschijnlijk zal Rosanne eenzelfde angst voor honden ontwikkelen als haar moeder.

Waar Suzan daarentegen geen angst maar juist liefde en blijdschap ervaart bij het zien en aaien van een hond.

Wat als dit filter niet correct is geïnstalleerd, dingen onjuist weergeeft of je niet meer dient?
Dan heeft jouw besturingssysteem een update nodig. Je kunt dit doen door je overtuigingen te her-programmeren. Onder andere een life coach kan je daarbij helpen.

Er kunnen ook fouten ontstaan in je persoonlijke besturingssysteem waardoor je geestelijke en/of lichamelijke klachten krijgt. Dit kan dus op onbewust niveau gebeurd zijn, maar daar ben je je dus niet bewust van! Middels de spiertest maken we contact met je onbewuste.

Spiritualiteit
Zoals eten en drinken het lichaam voeden, wordt de geest gevoed door spiritualiteit.

Spiritualiteit komt van het Latijnse ‘Spiritus’, wat ‘In Spirit’ of ‘In de geest’ betekend. Het woord ‘inspiratie’ is ervan afgeleid.

Het woord: Spiritualiteit, wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring.

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar alles wat met spiritualiteit te maken heeft. In mijn jongere jaren vond ik het een beetje zweverig omdat het vaak niet tastbaar is wat je ervaart. Inmiddels weet ik dat het een proces is waarin iedereen zich, in een bepaalde fase, bevindt.

Mijn overtuiging is dat we er alle inspiratie uithalen die we nodig hebben om een bezield en gelukkig leven te leven.

In een bepaalde fase van dit spirituele proces, kunnen we negatieve of beladen ervaringen uit het verleden verwerken en loslaten. Het wordt relatief normaal gevonden dat we naar een therapeut gaan om emoties en trauma’s te verwerken.

Daardoor beschrijven we dat wellicht niet als een spiritueel proces.

Door deze energetische healing toe te passen, breng je het spirituele ontwakingsproces verder in beweging. Oude pijnen worden hiermee gereset en je gaat verder waar je gebleven was, maar nu zonder deze oude ballast. Je krijgt nieuwe inzichten zodat je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een groei doormaakt en in een nieuwe fase terecht komt.

Mijn gave

Ik heb helende handen. Ik kwam erachter doordat ik merkte dat als ik iemand aanraak (hand geef of een knuffel) mijn handen erg warm worden en de persoon
daarop reageert. Door mezelf te trainen en diverse cursussen te volgen, heb ik geleerd mijn helende handen te gebruiken.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen met mijn gave.

Deze gave hoef ik niet ‘aan’ te zetten. Deze werkt altijd wanneer het nodig is!

Afspraak maken?

Bel of app me rechtstreeks: +31 6 22 100 385 

of stuur een mailtje naar: tom@to-bi.nl