Stuur me een mail!

Wie ben jij? Waar droom jij van? Waar loop je tegen aan, wat staat jou in de weg, om jouw droomleven te manifesteren?

Word jij wakker?
The Law of Attraction werkt voor iedereen: ook voor jou!

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen.

Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

Vertel mij

Vertel mij waar je nu staat en waar je graag naar toe wilt. In dit gratis telefoon of zoom-gesprek van 30/45 minuten, ontdekken we of we een klik hebben en of je een match bent om aan het 1 op 1 Bi Yourself traject deel te nemen. Jij ontvangt direct inzichten zodat je meteen kan gaan manifesteren.

Dit leven heeft een deadline! Je toekomst wordt iedere dag korter.

Omdat ik het fijnste werk en de beste resultaten behaal met vrouwen (en mannen) die flink willen groeien als persoon en klaar zijn om zichzelf te ontdekken, komt niet iedereen in aanmerking voor een Gratis Wake-Up-Call.

Ik ga alleen in gesprek met vrouwen (en mannen) die serieuze stappen willen maken en bereid en in staat zijn om te investeren in zichzelf en actie te ondernemen. Ik wil je namelijk aanmoedigen om krachtige besluiten te nemen voor jezelf zodat jij je eigen pad niet langer meer saboteert.

Op alle overeenkomsten die je met To-Bi Coaching aangaat, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Claudia
Claudia
@wakeupcall
Lees verder
Jij legt zo fijn rustig uit je snapt de mensen je leeft met ze mee. En je geeft gewoon goeie tips en je laat mensen veel positieve dingen zien. In mijn geval was dat heel belangrijk het positieve naar boven halen en het negatieve beetje vergeten.
Lissy
Lissy@wakeupcall
Lees verder
Ik vond het een erg fijn gesprek! Je wist al snel de vinger op de goeie plek te leggen door verdiepende vragen te stellen. Dit gesprek had veel raakvlakken had met de onderwerpen die ik in therapie bespreek. Maar waar het me in therapie de ogen opent voor bepaalde patronen en hoe die te verleggen, voelde ik in dit gesprek veel meer een focus op het positieve! Ik hoef niet anders te worden, maar alle kwaliteiten zaten/zitten al in me! Qua toon was het zoals ik had verwacht maar het heeft mijn verwachtingen ook overtroffen. In zo'n korte tijd al zo veel fijn advies en bevestiging. Het is super belangrijk altijd te blijven leren en al helemaal over jezelf. Met To-Bi gaat dat ook nog eens heel snel!
Linda
Linda
@biyourself
Lees verder
Dankbaar voor dat jij dit traject met me hebt doorlopen. Ik vond je begeleiding en tips heel prettig. Daarnaast ben ik trots op wat ik in korte tijd dankzij jou heb mogen leren, inzien en doen. Dat had ik nooit kunnen bedenken van te voren. Heel bijzonder! Ongelofelijk bijna.... ❤️
Lian
Lian
@biyourself
Lees verder
Bianca is erg enthousiast en heeft mij veel bijgebracht ook door voorbeelden te geven. Ze steunde me in mijn “projekt” eigen praktijk. Maar ook steunde ze me in mijn zoektocht naar mezelf. Ik ben veranderd in de zin van dat ik me niet meer zo druk maak om wat andere wel niet van me zouden zeggen. Ik ben ook zekerder geworden. Bianca is een fijne coach die precies weet waar ze het over heeft!
NItzah
NItzah
@biyourself
Lees verder
Na het bijwonen van een manifestatie webinar die Bianca gaf, meldde ik me aan voor het Bi-Yourself traject. Bianca luistert echt naar je, neemt de tijd en is geduldig. Ze is heel vrolijk en enthousiast en dit had een aanstekelijke werking op mij en maakte de gesprekken elke keer weer leuk en verrassend. Bianca heeft ontzettend veel kennis en kunde op allerlei gebieden. Ook is Bianca open over haar eigen ervaringen, hierdoor voelde ik mij ook veilig en vertrouwd om mijn kwetsbaarheden met haar te delen. Tijdens het Bi-Yourself traject ben ik erg veranderd. Van onzeker zijn en altijd maar anderen willen pleasen en over mijn grenzen gaan, naar een vrouw met meer zelfliefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een positieve mindset. Lieve Bianca, hartelijk dank voor je fijne manier van coachen.
Previous
Next