Stuur me een mail!

Werk met mij!

Je hoeft het niet alleen te doen...

Krijg grip op je leven

Ik ben Gedachten Expert & Hypnose Coach en mijn doel is om vrouwen (en mannen) te inspireren en te activeren om het beste uit hun leven te halen. Ik vind dat vrouwen meer voor hun eigen geluk mogen kiezen en vol vertrouwen keuzes mogen maken in hun leven.

Hier coach ik vrouwen in (en mannen die zich hierin herkennen). Ik combineer daarbij de praktische en de spirituele kant en maak gebruik van de Law of Attraction.

Bianca Dubbelaar

Ik help je om je leven zo in te richten dat je er echt gelukkig van wordt en er voldoening uithaalt.

Door opvoeding en druk van de maatschappij hebben veel vrouwen keuzes gemaakt in hun leven om anderen te pleasen.

Aan de ene kant omdat ze niet weten waar zij zelf nou echt blij van worden, maar ook vanuit de angst om anderen teleur te stellen. Wanneer je dan op het punt aanbeland bent dat je denkt: ‘Is dit wel het leven wat IK wil leven?’, ben ik jouw coach! Ik help je om erachter te komen waar je weer van gaat stralen en om je leven in te richten op een manier die helemaal bij jou past.

(Ben je een man en denk je: Dit herken ik bij mezelf! You’re Welcome!)

Hoe ben ik tot deze missie gekomen?

"

Been there done that! Ik weet dat het anders kan. Ik heb zelf veel meegemaakt en ondanks mijn omstandigheden heb ik mijn eigen geluk gecreëerd. En dat kan iedereen met de juiste mindset.

Fysiek en mentaal opgebrand

dare to change yourself

Ik voelde dat ik meer wilde en anders, maar ik wist niet wat. Niet gek natuurlijk, ik had gedurende mijn hele leven keuzes gemaakt om anderen te pleasen. Ik wist hierdoor niet wie ik was en wat ik wilde. Daar moest ik van loskomen. Ik was op zich wel gelukkig, maar wist dat ik meer wilde en kon. Het voelde allemaal als een sleur en uiteindelijk leidde dat tot een fysieke uitbrander: een hernia. Maar ook mentaal was ik opgebrand: ik was burned out.

Deze periode was zwaar, maar oh zo nodig! Ik wist dat het niet zo verder kon, er moest iets veranderen… ík moest veranderen.

Ik heb me verdiept in persoonlijke ontwikkeling en heb allerlei opleidingen, cursussen en masterclasses gevolgd rondom mindset, law of attraction en coaching. Ik merkte dat ik mijn hele leven al mensen aan het coachen was (collega’s, vrienden en kenissen) en dat mensen altijd naar mij toe kwamen met levensvraagstukken. Dit vond ik geweldig om te doen en daardoor besefte ik dat dit mijn pad was.

De zoektocht naar mijn geluk.

Download nu mijn gratis E-book:

5 stappen: om erachter te komen Wat je Wél Wilt

… en leer 3 Krachtige Tools toe te passen om je eigen leven blijvend te verbeteren!

“Toen heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met werken voor een baas en een eigen bedrijf te starten met als missie om andere vrouwen (en mannen) te helpen, omdat ik het iedereen gun! Ik gun het elke vrouw om elke dag uit haar bed te springen omdat ze zo zin heeft in haar dag. Deze keuze was doodeng maar het voelde zo goed en natuurlijk dat ik wist dat ik niet anders kon...”

Ik doe nu echt wat ik leuk vind en elke dag geniet ik van het leven.

Ik ben dankbaar voor alle lessen die ik heb gehad, want al die lessen hebben er allemaal toe geleid dat ik nu precies weet wie ik ben als persoon en wat me gelukkig maakt. Het heeft me geholpen de juiste keuzes te maken om een leven te leiden waar ik van ga stralen! Ik richt mijn leven in op een manier die helemaal bij mij past. Ik heb een prachtig gezin en een heerlijke man. Ik heb een gezond lichaam gemanifesteerd en ik doe dagelijks wat ik geweldig vind om te doen!

Heb jij het gevoel dat jij meer of anders wilt maar weet je niet precies wat? Je bent ambitieus en wilt meer uit het leven halen. Wil jij je dromen waarmaken, maar weet niet precies hoe of welke stappen je moet nemen?

Ik kan je helpen. Been there done that!